Subota 15. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Subota 08.09.2012.
03:10
Blic A
Turkinja Nevin Jildirim (26) je upucala silovatelja, odsekla mu glavu i potom je ostavila na trgu u centru sela Jalvak na jugozapadu Turske. Ova majka dvoje dece sada čeka suđenje i dozvolu od vlasti da može da abortira, pošto je u petom mesecu trudnoće i tvrdi da je otac upravo Nuretin Gilder (35) kojeg je ubila.
Subota 08.09.2012.09:12
Nejasno je: zašto ga nije odmah nakon prvog silovanja prijavila vlastima. Vjerovatno se nadala da će se na tom jednom silovanju sve i završiti, i ćutala je kako nebi upropastila brak i živoz u malom mjestu.
Subota 08.09.2012.07:42
E, ako si to uradila. Svaka ti čast. I naše silpvane žene trebaju se ugledati na tebe.
Subota 08.09.2012.08:16
Prekoračila je odbranu, sada neće koristiti svojoj deci. Životinjstvo se ne treba uzvraćati sledećim životinjstvom.
Subota 08.09.2012.08:29
Najbolje, ko tebe kamenom, ti njega kolacem !? Istina zrtvovala je i djecu, ali je pokazala tim manijacima koji siluju i ucjenjuju sta im se moze desiti ! Taj idiot je zasluzio sto mu se desilo, a ona je pokazala da zbog casti ide do kraja !
Subota 08.09.2012.08:51
Ne podrzavam ubistvo NIKAD, ali razumem da silovana ili napadnuta osoba moze da ubije u samoodbrani. Ponavljam, ni to ne odobravam, ali razumem. Ali ova zena je navodno bila silovana 8 meseci od coveka koji joj nije nista. Ipak prica deulje malo nategnuto. Zasto se nije obratila nikom za pomoc ili nabavila isti taj pistolj kojim ga je sad ubila nesto ranije? Kako mozemo da znamo da nije pocelo iz obostrane zelje pa je nesto kvrcnulo? Da je bio prvi ili drugi put i da ga je tad ubila, bilo bi mi jasno i ne bih dovodio verziju u sumnju. Ovako, ne svidja mi se kako zvuci. Pa i odsecanje glave. Nije joj dosta sto ga je ubila nego ga jos i ritualno kastrira (pucanje u genitalije, dekapitacija)
Subota 08.09.2012.09:07
Neka bude da ga je opravdano obezglavila. (kako to procenjuju dosadasnji komentatori.) Ja u svemu vidim jednu drugu kombinatoriku: Da ju je sve to strasno vredjalo na pocetku - ubila bi ga odmah. Medjutim, postalo je opasno, jer je Nuretin fotografijama objavio da je sa njom u vezi i jer je postala trudna. I onda - da bi sacuvala sebe od muza koji bi ju verovatno ubio kad bi saznao da je njeno sa Nuretinom trajalo suvise dugo da bi bilo prihvaceno kao od nje nevoljno - nije imala drugog izbora. Znaci: sklonila je saucesnika da bi ostala nevina kod muza i ljudi.
Subota 08.09.2012.11:07
Hm, i meni je ovo mutnije nego sto se cini... Najvise mi lici na prckanje tokom radnog odsusva muza, koje se izmaklo kontroli... Prva par puta su se posibali kao i svi, shvalerski, i onda je zatrudnela, i ljudi su poceli da pricaju svasta, ovaj da preti slikama, jer se vec nalozio, i prisvojio je, i onda ga je ona roknula, i vidis, rekla, Ne pricajte mi iza ledja, nisam ja kriva, ovaj je, ja sam castna... Kompleksi i odbrana... Ne znam, ova Naguzima mi je mutnija nego sto izgleda, osoba koja je slaba, osetljiva, mirna, dovoljno da trpi toliko dugo silovanja, i da cuti, je pucala u nekog 10 puta, i hladnokrvno mu odsekla glavu i nosila je po gradu? Ta dva profila se ne slazu...
Subota 08.09.2012.11:30
Ona njie žrtva. Žrtva je retko kada toliko nasilna. Pravo silovanje kod žena izaziva drukćije emocije, a ne: silovana sam, evo vam njegova krvava glava.
Subota 08.09.2012.13:04
Pa nece bas da bude tako...bezglavi silovatelj je rodjak njenog muza!! Bolje je jedna glava da strada nego da se citave porodice potamane (cast je u pitanju) a i buducnost njene dece koja bi sigurno trpela u daljem zivotu. Originalan tekst je malo podrobniji od ovog ovde. Nekada je potrebno manje zlo (nenamerno) zataskati da bi se odbranilo od veceg. Jel bi ti voleo da saznas da imas dete od tvog rodjaka!??

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)